Afspraak plannen

Modulaire bloembakken

De bloembakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Hierdoor makkelijk toepasbaar doordat ze op een eenvoudige manier modulair kunnen worden opgebouwd. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de bloembak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie.

Het is mogelijk te kiezen voor:

  • Modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door open verbinding meestal toepassing permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders
  • Modulaire opbouw met bodemplaat incl. pootjes. Pootjes leverbaar per 4 stuks, in 5 cm of 9 cm hoogte. Hierdoor is de bloembak makkelijker verplaatsbaar d.m.v. bijv. steekwagen of pompwagen* (9 cm hoogte pootjes noodzakelijk)


De cortenstaal is als enige ook verkrijgbaar in vlakke uitvoering (uit één stuk). Alle poedercoat uitvoeringen zijn enkel leverbaar in modulaire opbouwversies.

Door het modulair systeem zijn de bloembakken makkelijk te monteren, demonteren en transporteren. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen etc. zijn geen obstakel doordat de bloembak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u er zelfs voor kiezen om de bloembak om een boom of lantaarnpaal te bouwen. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid.

De bloembakken zijn in allerlei lengte- en breedtematen beschikbaar, evenals hoogtematen. Ook kunt u kiezen voor 4 kleuren: corten, white, grey en taupe. De meest gangbare maten en bijbehorende prijzen vindt u hier. Heeft u interesse in een modulaire bloembak maar staat de gewenste maat er niet bij?

Neem dan contact met ons op.