Al meer dan 15 jaar specialist in kasseien en gebakken bestrating

De Echter Kassei is toonaangevend in aankoop, verkoop van authentieke kasseien, gebakken bestrating en aanverwante producten. Zowel nieuw als gebruikt. Met onze jarenlange expertise op het gebied van kasseien en gebakken bestrating mogen wij ons wel specialist noemen!

Tijdens de aankoop adviseren wij u over de mogelijkheden en de combinaties om tot een perfect eindresultaat te komen. Passend in uw budget.

 

Ons assortiment

Een vakkundige aanleg geeft het mooiste resultaat

Het leggen van kasseien is door de ongelijke vorm van stenen minder eenvoudig dan het leggen van klinkers. Daarom kunt u het leggen van kasseien het beste over laten aan ervaren kasseien-leggers. Dan weet u zeker dat de stenen mooi vlak liggen en dat eventuele legpatronen ook mooi uitkomen.

Persoonlijk advies

Combineer uw kasseien met gebakken bestrating

Kasseien – het Nederlandse begrip hiervoor is 'kinderkoppen' – zijn grote of kleine, oersterke blokken of blokjes natuursteen. In Nederland, België, Portugal en in andere delen van Europa werden en worden deze stenen veel gebruikt voor de aanleg van openbare gebieden, marktpleinen, straten, weggetjes en terrassen. Kasseien gecombineerd met oude of nieuwe gebakken bestrating zorgen voor een uiterst unieke uitstraling!

Diverse legpatronen