Nieuws

Succesvolle Dealerdag

Vrijdag, 14 april, vond onze allereerste Dealerdag plaats. Wat was het een groot succes! Op de dealerdag kon je niet alleen ons complete assortiment bewonderen, maar ook een voegdemonstratie bijwonen. Daarnaast was ook de Mols Betonschutting showtruck aanwezig, die met hun prachtige designs een perfecte aanvulling zijn voor alle soorten tuinen. Dat alles onder het genot van een hapje en drankje én mooie kortingen. We hebben menigeen weer mogen inspirerenen zijn benieuwd naar alle mooie tuinontwerpen die eruit voortkomen.

Bekijk de aftermovie.

 

Wij kopen jouw klinkers, kasseien en kinderkoppen

Dagelijks zijn wij bezig met de in- en verkoop van oude kinderkoppen, kasseien en gebakken klinkers. Deze natuurproducten zijn ontzettend populair en daardoor moeilijk verkrijgbaar. Gelukkig weten wij de weg en kunnen we via ons uitgebreide netwerk de mooiste materialen inkopen.

Heb je zelf nog oude klinkers of kasseien liggen waar je vanaf wilt? Wij nemen ze graag voor een eerlijke prijs van je over. 

Neem contact op met: 
Marie Jose Ernst 
T +31 (0)475 20 20 32
verkoop@echtekassei.nl

Unieke Belgische boordstenen

Momenteel hebben wij een voorraad van unieke Belgische hardstenen boordstenen. Ook wel borduren genoemd. Mooi gekapt en erg mooi blauw van kleur. Dit soort voorraden zijn beperkt, mocht u deze materialen willen verwerken in uw bestrating of in uw tuin, dan adviseren wij u graag. Wacht niet te lang!